Afvoer verstopt Den Haag

In uw afvoer zit een stevige verstopping. Eerst probeert u dit zelf te verhelpen: u pakt de plopper en u gaat aan de slag. Na veel pogingen krijgt u vermoeide armen. Uw humeur wordt er ook niet beter op. Wat kunt u nog doen? Onze rioolvakman in Den Haag bellen! Hij wacht al op uw telefoontje.

Hoe behandelt onze expert uw verstopte afvoer?

 1. Weet u hoe de verstopping is ontstaan? Vertel het hem.
 2. De vakman gaat direct aan de slag. Eerst kiest hij het juiste gereedschap.
 3. De verstopping wordt veelal mechanisch verwijderd. Bijvoorbeeld met een verenmachine of hogedrukreiniger.
 4. Het is mogelijk dat uw sanitair eerst gedemonteerd moet worden om bij de verstopping te geraken.
 5. Is de verstopping weg? Dan kunt u dezelfde dag nog weer gebruik maken van uw sanitair!

Oorzaken verstopte afvoer

Een afvoer kan om vele redenen verstopt zijn geraakt. U heeft misschien een voorwerp in het toilet laten vallen. Misschien bent u vergeten om de haren uit het doucheputje te halen. Het kan ook zijn dat u regelmatig wordt gehinderd door een verstopte afvoer vanwege een defect in uw riolering. Denk aan:

 • Gescheurde of gebroken buizen.
 • Verzakte buizen.
 • Verkeerd aangelegde buizen.
 • Wortelgroei in de buizen
Dit soort problemen treden op bij verouderde riolen. Vaak zijn de buizen in dit soort stelsels nog van gres of van gietijzer gemaakt. Zijn de buizen erg versleten, dan kunnen er sneller scheuren en breuken ontstaan. Onze vakman kan deze euvels opsporen met een rioolcamera. Reparatie, renovatie of vervanging van buizen is dan niet uitgesloten.

Afvoer verstopt en hulp nodig? Dit zijn de kosten.

De meeste verstoppingen zijn vrij oppervlakkig gelegen. Deze kunnen binnen een uur na aankomst van de specialist worden verholpen. Ontstaan er verstoppingen door een ernstiger rioolprobleem? Dan moet de specialist zijn plan van aanpak aanpassen. Dit kan natuurlijk pas als hij zelf heeft gezien wat er aan de hand is. De kostenberekening wordt daarom aan de hand van de volgende vragen opgemaakt:

 1. Hoe ernstig is de verstopping?
 2. Waardoor wordt de verstopping precies veroorzaakt?
 3. Is inspectie noodzakelijk?
 4. Zijn er reparaties nodig?
 5. Met welk gereedschap moet gewerkt worden?
 6. Zijn er reparatiematerialen en reserveonderdelen nodig?
 7. Hoeveel uren moeten voor de werkzaamheden gerekend worden?
U kunt alvast bellen voor een prijsopgave. Dan weet u ongeveer waar u aan toe bent. Is de specialist eenmaal ter plekke, dan zal hij uiteraard meteen aan de slag gaan. Gaandeweg zal duidelijk worden hoe ernstig de afvoer verstopt is en wat er precies moet gebeuren.

Afvoer verstopt? Schakel direct met onze vakman.

Een verstopte afvoer belemmert altijd de dagelijkse gang van zaken. Het maakt daarbij niet uit of de verstopping in een woning, bedrijf of instelling optreedt. Heeft u vandaag onze hulp nodig? Bel onze vakman voor een afspraak in Den Haag. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u rekenen op zijn expertise!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!