Riool verstopt Den Haag

Een riolering verstopping in Den Haag lossen wij graag voor u op!

In elke woning of bedrijfspand in Den Haag kan een verstopping optreden. Ongeacht de staat van het riool. Is uw riool verstopt in den Haag en heeft u op korte termijn hulp nodig? Onze specialisten kunnen al binnen een uur na uw telefoontje langskomen. Uiteraard vertrekken zij niet voordat uw probleem naar wens is opgelost. Maar wat kunt u verwachten?

Voorbereiding bij een verstopt riool

Uw vakman komt met een goed uitgeruste servicewagen langs. Soms komt hij met een aangepaste wagen, bijvoorbeeld als het om een woning of bedrijf op een hoge etage betreft. In de wagen zitten verschillende hulpmiddelen, denk aan:

 • Ontstoppingsveren en elektrische verenmachines
 • Hogedrukreiniger(s)
 • Detectieapparatuur, zoals camera’s
 • Gasdetectiemeters
 • Reserveonderdelen (voor eventuele reparaties)
 • Handgereedschap en materialen voor (kleine) reparaties aan het riool

Oplossingen voor een verstopt riool

De werkwijze van de specialist wordt bepaald door de oorzaak en de ernst van de verstopping. De meeste verstoppingen kunnen binnen een uur na aankomst van de specialist worden opgelost, als deze niet te diep zitten. Dan zijn er nog verstoppingen die veroorzaakt worden door gecompliceerdere rioolproblemen, zoals een gescheurde of verschoven leiding. Onze specialist moet daarom per geval bepalen welke werkzaamheden nodig zijn. Algemeen gesproken pakt hij problemen als volgt aan:

 1. De vakman kiest het gereedschap dat hij het meest geschikt acht.
 2. Met een (mechanische) veer of hogedrukslang probeert hij de verstopping te verwijderen.
 3. Als de verstopping te diep zit, voert de vakman een inspectie uit. Met een rioolcamera kan hij de blokkade opsporen.
 4. Blijkt de verstopping veroorzaakt te zijn door iets ernstigers? Dan maakt de vakman een uitgebreid plan van aanpak. Hierin staat wat hij voor u kan doen om het euvel te verhelpen. Ook krijgt u meteen inzicht in de totale kosten. U beslist dan of de vakman deze werkzaamheden mag uitvoeren.
 5. Gaat u akkoord met het nieuwe plan, dan zullen eventuele reparaties of renovaties worden uitgevoerd. Mogelijk moeten daar nieuwe datums voor geprikt worden.
 6. Wordt de verstopping zonder verdere complicaties verwijderd? Dan kunt u weer volop gebruik maken van uw sanitair!
 7. Voor vragen na de ingreep mag u de vakman altijd bellen.

Kosten verstopt riool oplossen Den Haag

Is uw riolering verstopt, dan kan verwijdering van een blokkade vrij snel gaan, tenzij deze dus door een ernstiger rioolprobleem wordt veroorzaakt. Dit kan per opdracht verschillen, dus ook de kosten kunnen verschillen. Onze specialist zal telkens een prijs op maat bepalen. Wilt u toch alvast een prijsopgave? Dan kunt u ons al bellen. Als u wilt, plannen we uw opdracht ook meteen in.

Riolering verstopt in den Haag? Schakel nu met uw expert.

Als uw riool verstopt zit, moet u niet te lang wachten op een oplossing. U kunt namelijk ook last krijgen van rioolstank of lekkages. In het ergste geval krijgt u ook last van rioolvliegjes. Woont of werkt u in Den Haag? Dan krijgt u via ons altijd hulp van een zeer ervaren, lokale vakman.

Riool verstopt in den Haag?

Wij staan 24/7 voor u klaar!