Wc verstopt Den Haag

 • Is uw wc verstopt?
 • Krijgt u de verstopping niet weg?
 • Dreigt de wc te overstromen?
Dan moet u zonder meer onze rioolvakman in Den Haag bellen! Ook bij spoed staat hij voor u klaar. Hoe het werkt? U belt ons voor een afspraak en hij komt binnen 24 uur langs. Hij brengt al het nodige gereedschap al mee, dus voorbereiding op zijn komst is niet nodig. U hoeft alleen de deur voor hem te openen!

Verstopping wc: de oorzaken top drie

Een verstopte wc is een last voor elke woning, bedrijf of instelling. Maar wat een wc zo ernstig verstoppen? Onze experts komen iedere dag allerlei oorzaken tegen. Deze hebben we verzameld in een top tien.

1. Wc verstopt door tampons en maandverband
Het is verleidelijk om gebruikt materiaal door de wc te spoelen. Even de knop indrukken en het is weg! Tampons en maandverband nemen echter veel vocht op: daar zijn ze voor ontworpen. Ze zetten dan uit en blokkeren alle andere resten die worden doorgespoeld.

2. Wc verstopt door vet
Lekker knapperige friet: wie lust dat nu niet? Helaas gieten veel mensen het frituurvet na gebruik in de wc. Het vet koelt af en stolt direct. Het vormt een massieve klomp die onmogelijk met soda en heet water opgelost kan worden.

3. Wc verstopt door vochtige doekjes
Veel vochtige doekjes zijn helaas niet biologisch afbreekbaar. Worden ze doorgespoeld, dan kunnen ze in de afvoer van de wc blijven steken. Hoe meer doekjes erbij komen, hoe groter de ophoping.

Verstopping wc behandelen: zo pakt de vakman het aan!

 1. De vakman kiest het juiste gereedschap.
 2. De verstopping wordt verwijderd met een hogedrukslang of met een (mechanische) ontstoppingsveer.
 3. In sommige gevallen moet de wc eerst gedemonteerd worden. Zo kan de vakman de blokkade goed bereiken.
 4. Is er sprake van een ernstiger rioolprobleem, zoals een gescheurde leiding? Dan zal de vakman u hiervan op de hoogte stellen. Er zal dan een nieuw plan van aanpak moeten komen.
 5. Wordt de blokkade zonder verdere problemen verwijderd, dan kunt u meteen weer gebruik maken van uw wc.

Kosten verstopte wc behandelen

U wilt vooraf duidelijkheid over de kosten. Geen probleem, want u kunt ons alvast bellen voor een prijsopgave. Onze vakman kan u dan van een schatting voorzien. Eenmaal ter plekke kan hij de ernst van het probleem zelf beoordelen en de prijs definitief bepalen. De volgende antwoorden op de volgende vragen zijn hierbij van belang:

 1. Hoe diep ligt de blokkade precies?
 2. Hoe hardnekkig is de verstopping?
 3. Met welk gereedschap moet de blokkade worden verwijderd?
 4. Is er sprake van iets ernstigers? Is inspectie wellicht noodzakelijk?
 5. Moeten er ook reparaties worden uitgevoerd?
 6. Hoeveel uren zijn nodig om het probleem op te lossen?

Verstopping wc nu oplossen? Wij helpen snel.

Bel ons meteen voor een afspraak als uw wc verstopt raakt. Onze specialist uit Rotterdam kan dit euvel namelijk binnen 24 uur oplossen. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u rekenen zijn vriendelijke en vakkundige hulp. Wij horen graag van u!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!