Afvoer ontstoppen Den Haag

Een afvoer ontstopping in Den Haag is ons dagelijks werk!

U spoelt iets door een afvoer en het is wég. Helaas, als u iets niet meer ziet, hoeft het nog niet te betekenen dat het ook echt weg is. Een geblokkeerde afvoer komt namelijk zelfs in de meest georganiseerde huishoudens of bedrijven voor. Een afvoer ontstoppen door een specialist is dan de allerbeste optie.

Toch eerst zelf uw afvoer ontstoppen?

U heeft vast al wat tips op het internet gelezen. De rubberen ontstopper is een klassieker, maar deze kan inderdaad helpen bij lichte verstoppingen. Hetzelfde geldt voor soda en heet water. U strooit wat soda door een afvoer en u voegt daar heet water aan toe. Dit helpt goed tegen vetresten. In plaats van water kunt u ook azijn gebruiken. Dit helpt goed tegen kalk.

Liever afvoer ontstoppen door specialist?

U hoeft ons maar te bellen. Onze riooldeskundige neemt namelijk al het mogelijke mee om uw afvoer te ontstoppen. Afhankelijk van de aard en de ernst van de verstopping, kan onze specialist dan als volgt te werk gaan:

 1. Met een frees wordt de afvoer schoon geschuurd.
 2. Met een hogedrukreiniger wordt het vuil in de afvoer vernietigd.
 3. Met een ontstoppingsveer kunnen grote hompen worden verwijderd. Denkt u maar eens aan grote kluwen billendoekjes of schoonmaakdoekjes.
Niet alle verstoppingen zijn even makkelijk op te lossen. Het kan voorkomen dat er op dezelfde plek - in dezelfde afvoer - weer een blokkade optreedt. Er kan dan sprake zijn van een ernstiger rioolprobleem, zoals:

 • wortelgroei in leidingen
 • scheuren of breuken in de leidingen
 • verzakking van het riool
Doorgespoelde resten kunnen door scheuren of breuken blijven steken. Hetzelfde geldt als de leidingen door verzakking van het riool gaan verschuiven. Groeien er wortels van bomen of struiken in de leidingen, ergens diep ondergronds? Als deze wortels niet snel verwijderd worden, krijgt u keer op keer last van een geblokkeerde afvoer.

Kosten afvoer ontstoppen Den Haag

Een afvoer ontstoppen kan verschillende kosten met zich meebrengen. Soms kan een blokkade binnen een uur opgelost worden. In andere gevallen is het probleem wat complexer, bijvoorbeeld als de verstopping door een leidingbreuk of door wortelgroei is ontstaan. Bij het bepalen van de prijs moet onze expert de volgende zaken goed voor ogen hebben:

 • Waardoor wordt de blokkade in de afvoer veroorzaakt?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Is er een uitgebreide inspectie nodig?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
 • Hoeveel tijd is nodig om het probleem definitief op te lossen?

Wij staan voor professionele afvoer ontstopping!

Hoe goed zijn de riooldeskundigen in Den Haag en omstreken? Erg goed! Wij sturen alleen de beste vakmannen naar uw adres als er een afvoer moet worden ontstopt. Vandaag nog uw afvoer ontstoppen? Alles is mogelijk. Wij hebben dag en nacht een rioolvakman klaarstaan die u ook in de weekenden en op feestdagen komt helpen.

Afvoer ontstoppen Den Haag?

Wij staan 24/7 voor u klaar!