Riool ontstoppen Den Haag

Een rioolontstopping in Den Haag doen wij graag voor u!

U heeft zojuist een flinke berg vaat weggewerkt. Vol trots trekt u de stop eruit, maar... het water blijft staan. U doet uw hand in het sop om te voelen of er nog iets in de gootsteen is blijven liggen. Niets. De afvoer voelt schoon aan en het water blijft nog steeds staan. Wat nu? U pakt de plopper erbij en doet uw best. Een uur later bent u nog steeds bezig. Wat een ellende; u had beter meteen de rioolspecialist in Den Haag kunnen bellen!

Riool ontstoppen in Den Haag: wat veroorzaakt de blokkade?

Is riool ontstoppen in Den Haag nodig? Een verstopping in uw riool kan uit verschillende resten bestaan. Door dagelijks gebruik én door onwetendheid kan er van alles in uw afvoeren belanden. Denkt u maar eens aan:

 • haren
 • vetresten
 • zeepresten
 • etensresten
 • (bijtende) schoonmaakmiddelen
 • tampons en maandverband
 • schoonmaakdoekjes
 • luiers
Kan het eigenlijk nog erger? Er kunnen boomwortels in uw leidingen groeien. Misschien is uw riool zelfs wel verzakt, waardoor de binnenriolering niet goed meer op de buitenriolering aansluit. Misschien zit er wel een breuk in één van de leidingen. U weet het nooit. Al deze rioolproblemen kunnen in ieder geval ook voor verstoppingen en lekkages zorgen. Uw riool ontstoppen doet u dan niet even met een plopper, maar met veel geavanceerder materiaal.

Riolering ontstoppen zinloos? Niet als de rioolvakman in Den Haag verschijnt!

Wat zich ophoopt, verdwijnt niet zomaar. U heeft dan gewoon een goede specialist nodig: eentje die zijn handen graag vuil maakt. Het riool ontstoppen in Den Haag doet hij iedere dag, want daar is hij speciaal voor getraind. Met een frees of hogedrukslang verwijdert hij al het vuil zo uit uw leidingen. Voor beschadigingen hoeft u niet bang te zijn, want al het gereedschap wordt zo afgesteld dat de leidingen niet eens bekrast kunnen worden.

Is er meer aan de hand dan een oppervlakkige verstopping? Onze expert kan dan een uitgebreide inspectie uitvoeren. Met een rioolcamera kan hij verschillende rioolproblemen opsporen zoals:

 • verzakking van het riool
 • gebroken leidingen
 • boomwortels in leidingen
 • voorwerpen in leidingen

Rioolontstopping in Den Haag: wat kost u dat?

Als de blokkade niet al te diep zit, kan deze al binnen een uur worden verwijderd. Heeft u een volle pan frituurvet door uw toilet of gootsteen gegoten, dan kan de ontstopping wel een hele dag in beslag nemen. In beide gevallen betaalt u natuurlijk een andere prijs, maar we kennen uw situatie nog niet. Als u ons belt, kan onze specialist u alvast een idee geven van wat u moet betalen. U moet hem het probleem dan wel even uitleggen. Misschien moet hij ook nog een uitgebreide inspectie uitvoeren: daar komen hoe dan ook kosten bij kijken.

Uw riool ontstoppen in Den Haag? Wij hebben de vakmensen!

Het riool ontstoppen is vies en tijdrovend werk. Het kan ook erg frustrerend zijn. Wij weten zeker dat u vandaag en morgen wel wat beters te doen heeft. Bel ons wanneer u maar wilt. Het riool ontstoppen in Den Haag doen wij het gehele jaar, elke dag. Ontstoppingsbedrijf Den Haag voor u klaar.

Riool ontstoppen in Den Haag?

Wij staan 24/7 voor u klaar!