Riool ontstoppen Den Haag

U heeft zojuist een flinke berg vaat weggewerkt. Vol trots trekt u de stop eruit, maar... het water blijft staan. U doet uw hand in het sop om te voelen of er nog iets in de gootsteen is blijven liggen. Niets. De afvoer voelt schoon aan en het water blijft nog steeds staan. Wat nu? U pakt de plopper erbij en doet uw best. Een uur later bent u nog steeds bezig. Wat een ellende; u had beter meteen onze specialist kunnen bellen!

Riool verstopt in Den Haag: wat veroorzaakt de blokkade?

Een verstopping in uw riool kan uit verschillende resten bestaan. Door dagelijks gebruik én door onwetendheid kan er van alles in uw afvoeren belanden. Denkt u maar eens aan:

 • haren
 • vetresten
 • zeepresten
 • etensresten
 • (bijtende) schoonmaakmiddelen
 • tampons en maandverband
 • schoonmaakdoekjes
 • luiers
Kan het eigenlijk nog erger? Er kunnen boomwortels in uw leidingen groeien. Misschien is uw riool zelfs wel verzakt, waardoor de binnenriolering niet goed meer op de buitenriolering aansluit. Misschien zit er wel een breuk in één van de leidingen. U weet het nooit. Al deze rioolproblemen kunnen in ieder geval ook voor verstoppingen en lekkages zorgen. Uw riool ontstoppen doet u dan niet even met een plopper, maar met veel geavanceerder materiaal.

Riool ontstoppen zinloos? Niet als de riooldeskundige in Den Haag verschijnt!

Wat zich ophoopt, verdwijnt niet zomaar. U heeft dan gewoon een goede specialist nodig: eentje die zijn handen graag vuil maakt. Het riool ontstoppen in Den Haag doet hij iedere dag, want daar is hij speciaal voor getraind. Met een frees of hogedrukslang verwijdert hij al het vuil zo uit uw leidingen. Voor beschadigingen hoeft u niet bang te zijn, want al het gereedschap wordt zo afgesteld dat de leidingen niet eens bekrast kunnen worden.

Is er meer aan de hand dan een oppervlakkige verstopping? Onze expert kan dan een uitgebreide inspectie uitvoeren. Met een rioolcamera kan hij verschillende rioolproblemen opsporen zoals:

 • verzakking van het riool
 • gebroken leidingen
 • boomwortels in leidingen
 • voorwerpen in leidingen
Heeft u bijvoorbeeld per ongeluk een hondenbot door het toilet gespoeld en is deze tijdens het ploppen dieper in de riolering geraakt? Dan kan het met behulp van de camera worden gevonden.

Rioolontstopping Den Haag - Wat kost u dat?

Als de blokkade niet al te diep zit, kan deze al binnen een uur worden verwijderd. Heeft u een volle pan frituurvet door uw toilet of gootsteen gegoten, dan kan het ontstoppen wel een hele dag in beslag nemen. In beide gevallen betaalt u natuurlijk een andere prijs, maar we kennen uw situatie nog niet. Als u ons belt, kan onze specialist u alvast een idee geven van wat u moet betalen. U moet hem het probleem dan wel even uitleggen. Misschien moet hij ook nog een uitgebreide inspectie uitvoeren: daar komen hoe dan ook kosten bij kijken.

Uw riolering ontstoppen? Den Haag heeft uitstekende vakmensen!

Het riool ontstoppen is vies en tijdrovend werk. Het kan ook erg frustrerend zijn. Wij weten zeker dat u vandaag en morgen wel wat beters te doen heeft. Bel ons wanneer u maar wilt. In Den Haag staat het hele jaar een riooldeskundige voor u klaar.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!