Rioolinspectie Den Haag

U belt onze riooldeskundige als u problemen heeft met één of meerdere afvoeren. Het water blijft stilstaan of u ruikt een intense rioollucht in uw woning of bedrijf. Onze expert pakt zijn gereedschap erbij en gaat op zoek naar plaatselijke verstoppingen.

Vindt de expert niets concreets in de leidingen, maar loopt het water toch niet door? Dan zit de blokkade waarschijnlijk dieper in de riolering, wellicht op een plek waar u niet kunt komen zonder muren of vloeren uit te breken. Heeft u juist last van een rioolstank? Dan kan er een leiding zijn gebroken of uw riolering wordt niet goed belucht.

Bij rioolstank en geblokkeerde afvoeren moet de oorzaak misschien dieper ondergronds worden gezocht. Een blokkade kan zo diep zitten dat er mogelijk muren of vloeren moeten worden uitgehakt. Gaat het dan om een ophoping van vuil of om iets ergers, zoals een leidingbreuk of een verzakking van het riool? Onze deskundige kan hier alleen antwoord op geven als hij het riool gaat inspecteren.

Riool inspectie Den Haag: hoe werkt het?

De specialist kan meteen een inspectie uitvoeren of deze uitstellen naar een andere dag, als u dat beter uitkomt. Tijdens de inspectie kan hij verschillende soorten apparatuur inzetten.

1. Inspectie met rioolcamera
De specialist leidt de camera door de afvoer van het toilet en volgt het dan met een monitor. Het voordeel van de rioolcamera is dat er (nog) geen muren of vloeren uitgehakt hoeven worden.

2. Inspectie met rookgenerator
De expert koppelt een rookgenerator aan een afvoer. Deze verspreidt een witte rook door de leidingen. Zit er een breuk in een leiding, dan wordt deze schade door de rook zichtbaar.

3. Visuele inspectie
In weer andere gevallen heeft de riooldeskundige geen camera of rookgenerator nodig, maar gaat hij fysiek op zoek naar de mogelijke oorzaak.

Wat gebeurt er na de rioolinspectie? In Den Haag lossen wij alles op.

De oorzaak van alle ellende is gevonden: er groeien boomwortels in een leiding, uw riool is verzakt of er is inderdaad sprake van een leidingbreuk. Maar wat nu? De specialist pakt meteen door. Hij stelt een concreet plan van aanpak op om het probleem te verhelpen. Gaat u akkoord met het plan en met de bijbehorende kosten, dan gaat onze deskundige zo snel mogelijk aan de oplossing werken.

Rioolinspectie in Den Haag uitvoeren? Zoek niet verder!

Onze vakmannen in Den Haag doen altijd wat ze beloven. Een inspectie én een oplossing voor een eerlijke prijs? Dat gaan we regelen! Misschien heeft u al een concurrent gesproken en bent u niet tevreden met wat hij u biedt? Ook dan kunt u ons bellen. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!