Rioolreiniging Den Haag

Schone leidingen zijn onmisbaar bij een goed werkend riool. Het afvalwater en de resten moeten soepel kunnen doorstromen en dat kan niet als er een blokkade zit. Voor Den Haag en omgeving hebben we uitstekende specialisten in dienst. Zij onderhouden dagelijks het riool bij vele woningen, bedrijven en instellingen. Heeft u ook regelmatig last van een verstopte afvoer? Of ruikt u een nare rioollucht? Reiniging van uw riool kan veel problemen oplossen en voorkomen!

Riool reinigen Den Haag: hoe gaat dat in zijn werk?

Onze experts prikken niet zomaar wat vuil in de leidingen door, want daar zijn het experts voor. Zij gaan altijd voor een grondige aanpak! Dit houdt in dat we de leidingen niet met rust laten voor ze brandschoon zijn. Hoe wij dat doen, hangt af van de situatie. Oppervlakkige verstoppingen kunnen wij al binnen een uur oplossen en wel op de volgende manieren:

1. Riool reinigen met frezen
Op onze frezen passen speciale koppen. Zo voorkomen we dat uw leidingen beschadigd raken tijdens de behandeling. We frezen het vuil uit de leidingen weg. Hierna spoelen we de leiding meteen schoon door even de kraan open te zeggen.

2. Riool reinigen met hogedruk
Soms gebruikt onze riooldeskundige ook hogedrukapparatuur, bijvoorbeeld als er een zeer lange buis moet worden schoongemaakt. De kracht van het water maakt het vuil los. Het water voert het vuil ook meteen af.

Voor andere projecten kunnen wij spoelwagens en zuigwagen inzetten. Met een spoelwagen spoelen we het vuil en het afvalwater uit de leidingen. Met de zuigwagen wordt het vuil opgezogen en wordt het water - afhankelijk van het type - ook meteen schoongespoeld. Het schone water gebruiken we dan weer om uw riool verder te reinigen.

In Den Haag uw riool reinigen - Wat zijn de kosten?

Het riool reinigen? Dat wordt zeker een dure grap! Dat hoeft niet, afhankelijk van hoe vuil uw riolering is. Het is in ieder geval de moeite waard om een rioolreiniging te boeken, aangezien u hiermee veel rioolproblemen kunt voorkomen. Want door uw leidingen te laten reinigen, blijven ze langer in goede staat. Er treden dan veel minder lekkages, verstoppingen en breuken op.

Het maakt niet of u belt voor een woning of een bedrijf. Het maakt ook niet uit of u binnen of buiten de stad woont of werkt. Onze vakmannen hebben ervaring met het reinigen van alle soorten rioleringen. Wilt u al bellen voor een prijsindicatie? Dan moeten we wel een aantal vragen stellen om uw probleem duidelijk te krijgen.

Het is ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten. Dit is een uitkomst als u de zorg over meerdere woningen heeft. Met een onderhoudscontract weet u zeker dat het riool altijd op tijd gereinigd wordt. Wij houden onze kalenders goed bij!

Tijd voor een rioolreiniging? Den Haag kent de beste experts!

Toch liever zelf uw riool reinigen? U kunt eens per maand uw afvoeren reinigen met soda en heet water. Krijgt u alsnog last van een verstopping? Onze riooldeskundigen hebben alle materialen en kennis in huis om u te helpen, dus maak er gebruik van! Een afspraak is zo gemaakt als u ons belt. Ook in het weekend en bij spoed springen onze experts de auto in. Op naar uw adres!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!